بحث و گفتگو پرستاشاپ

بحث و گفتگو در مورد پرستاشاپ و فروشگاه های اینترنتی

در این بخش در مورد هر چیزی که به فروشگاه اینترنتی مرتبط هست به بحث و گفتگو می پردازیم.
پرستاشاپ ، ماژول ، ارتقا ، فروش ، بازاریابی ، سئو و ...

خطای برنگشتن به سایت بعد از پرداخت

با سلام
بنده از ماژول درگاه پرستاپی از دو درگاه بانک ملت و سامان استفاده میکنم در طی سه روز اخیر از سوی مشتریان گزارشهای مبنی بر اینکه پول از حسابشون کسر میشه ولی به سایت بر نمیگرده و خطاههای مبنی بر اینکه تراکنش پیدا نشد میده ..
ممنون میشم بتونید تجربه خودتون رو در این مورد درمیان بگذارید و راهنمایی کنید که چطور میتونید این مشکل را بررسی کنیم

عدم دسترسی به قسمت ماژولها بخاطر آپدیت نبودن ماژول پرستاپی

سلام به دوستان.

بخاطر سازگار نبودن ماژول پرستاپی با نسخه php 7 دسترسی ما به بخش ماژولها (با ارور 500) مسدود شده .البته ورژن php را روی 5.6 هم قرار دادیم،ولی درست نشد(متن خطا در پایین گذاشتیم).حالا در این قسمت سوالم این هست که برای حل این موضوع چه راهکاری وجود داره؟

psf_prestapay.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later.Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0

راه اندازی بخش بحث و گفتگو در پرستایار و توسعه آن

چندسالی هست که تلگرام جای انجمن ها رو برای گفتگو در مورد پرستاشاپ گرفته و عملا بخش زیادی از محتوایی که در وب فارسی ایجاد می شود در بستر تلگرام است.

در این سالها فعالیت کم و محدودی در گروه های تلگرام پرستاشاپ داشتم که شاید دلیل ظاهری آن کمبود وقت و زمان باشد ، ولی در حقیقت همیشه احساس می کردم که محتوای تولید شده در گروه های تلگرام آن نتیجه لازم را برای جامعه پرستاشاپ ندارد و در حال دفن شدن است.

پرستایار برای من فرصتی بود که بتوانم در انبوه کارها مقداری تعمل کنم و پرستاشاپ را از نگاه متفاوتی ببینم. نتیجه این موضوع ایجاد بستری برای گفتگو در مورد پرستاشاپ و فروشگاه های اینترنتی در پرستایار بود.

بخش بحث و گفتگو پرستایار با هدف ایجاد بستری برای جمع شدن جامعه پرستاشاپ ایران و گفتگو در مورد هر موضوع مرتبط ایجاد شده است.

این بخش را سعی کردم با حداقل امکانات آماده استفاده کنیم و افزایش امکانات آن باتوجه به بازخوردها و پیشنهادات شما خواهد بود.

اگر پیشنهادی دارید یا مشکلی مشاهده می کنید، میتونید در همین گفتگو مطرح نمایید. البته گزارش امکانات اضافه شده رو نیز در همین گفتگو قرار خواهم داد.

مرام نامه بخش بحث و گفتگو

  • در ایجاد گفتگو برای حل مشکل ، توضیحات کامل همراه با اسکرین شات از مشکل قرار می دهم.
  • بعد از به نتیجه رسیدن و رفع مشکل ، بهترین پاسخ را برای استفاده دیگران انتخاب می کنم.
  • برای تشکر از دوستان مشارکت کننده از دکمه تشکر در بالای و سمت چپ پاسخ ها استفاده می کنم.
  • در مواردی که تخصص لازم را دارم سعی در راهنمایی دوستان دیگر می کنم و در گفتگوها مشارکت دارم.

خطایintl

دوستان خطایintlچجوریه؟ من اصلا بلد نیستمش معلمم فقط گفت نصب کنید پاسخ گو خطاها نیس

Ph

خطا در مدیریت پلاگین

برای نصب پلاگین مشاوره تلفنی ، ابندا پرستا پلاس رو نصب کردم و بعد دبه بخش مدیریت پلاگین که میرم ارور میده و پلاگین های پیش فرض رو نمیاره مشکل از چیه

خطای intl

سلام تو مرحله نصب زده 
افزونه intl بارگذاری نمیشود
------
یه اموزش بود گفته بودید این رو
extension=php_intl.dll
فلان کنید این اصلا وجود نداره تو 
php.ini
میشه کمک کنید 

اضافه کردن استان به عبارت آدرس مشتری چاپ‌شده در برچسب و فاکتور

سلام وقتتون بخیر،

می‌خواستم بدونم چطور میشه نام استان رو به فاکتور و برچسب ارسال پرستاشاپ اضافه کرد. در حال حاضر اگرچه حتی در فاکتور عبارت «استان و شهر» نوشته میشه اما فقط شهر درج میشه. بدین صورت:

استان و شهر: ساری

یا در برچسب ارسال فقط نام شهر چاپ میشه، بدین صورت:

نشانی: ساری، خیابان فلان، کوچه بهمان...

ما برای فاکتور و برچسب ارسال از پرستاپرینت استفاده می‌کنیم. این مشکل به کدوم ماژول یا قسمت از هسته مرتبطه؟ اگر راهکاری داره خیلی ممنون می‌شم بفرمایید

کدهای ماژول پرستاپرینت رو در زیر میارم اگر مفیده:


{if $dbscart_exist }<!-- if DBSCart Exist And Enabled -->
												<td colspan="3">
													{if $buyer.city && !empty($buyer.city) }
														<b>{l s='استان و شهر' mod='dbsinvoice'} : </b>
														{$buyer.city}
													{/if}
												</td>
											{else} <!-- if DBSCart notExist Or Disabled -->
												<td colspan="2">
													{if $buyer.state_name && !empty($buyer.state_name) }
														<b>{l s='استان' mod='dbsinvoice'} : </b>
														{$buyer.state_name}
													{/if}
												</td>
												<td>
													{if $buyer.city && !empty($buyer.city) }
														<b>{l s='شهر' mod='dbsinvoice'} : </b>
														{$buyer.city}
													{/if}
												</td>
											{/if}

سپاس از وقت‌تون

ارور 500 در برروز رسانی نقشه گوگلی با ماژول های دیگر پرستاشاپ

سلام

خسته نباشید

من زمانی که وارد ماژول نقشه گوگلی سایت میشم و تولید نقشه گوگلی رو میزنم با ارور 500 مواجه میشم که وقتی دیباگ رو روشن می کنم با این ارور روبرو میشم

قیمت های تومان و دریافت خطا

سلام قیمت های سایت رو همین امروز تومان کردیم ولی متاسفانه موقعی که از سایت وصل میشه به درگاه ارور میده و نمیگذاره متصل بشه متن ارور در زیر : Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server at www.zarinpal.com. If that address is correct, here are three other things you can try: Try again later. Check your network connection. If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

اضافه شدن محصولات رایگان (هدیه/اشانتیون) به سبد خرید به صورت خودکار

عرض سلام و ادب،

چطور می‌تونیم سازوکاری که هنگام افزودن ورودیار به صورت خودکار باعث اضافه شدن پیام‌یار به سبد میشه رو برای محصولاتمون پیاده کنیم؟

ما هم محصولاتی داریم که به همین شکل در قالب اشانتیون یا هدیه و به رایگان همراه خرید ارسال میکنیم. 
میخوایم از هر محصولی که از سایت وارد سبد میشه یک محصول یا دو محصول خاص هم کنارش اضافه بشه. این دو محصول تقریبا ثابت هستند و نام ثابتی دارند.

پیشاپیش ممنون از وقتی که اختصاص میدین. 

حذف فیلدها آدرس

من میخوام فیلدهای اضافی آدرس رو حذف کنم. نسخه پرستاشاپم 1.7.3 هستش و از قسمت >> کشورها>> ایران میتونم فیلدهای مورد دلخواهمو قرار بدم اما بعد از حذف فیلدهایی مثل کشور، شهر، تلفن ارور میده و اجازه ادامه خرید به مشتری نمیده. کسی راه حلی داره؟

لود نشدن تگ هدر و ناقص بالا آمدن صفحه اصلی وبلاگ در قالب پاندا

با درود

سایتی که من پشتیبانی می کنم با قالب پاندا 1.6 ساخته شده و مدتی هست که صفحه اصلی وبلاگش ناقص لود می شه و تگ های head و .. درش وجود نداره. چند مورد رو که متوجه شدم می تونم عرض کنم:

1- وقتی دیباگ رو روشن می کنم اروری دریافت نمی شه

2- وقتی از منو پارامترهای پیشرفته>کارایی>پاک کردن حافظه موقت رو می زنم صفحه وبلاگ برای حدود 1 تا چند ساعت به خوبی لود می شه اما بعدش دوباره شرایط به حالت اول برمی گرده

3- ماژول خاصی مربوط به کش نصب نکردم

نشانی صفحه اصلی وبلاگ: https://efarvahar.ir/mag

لینک عکس مربوط به ظاهر لود شدن صفحه اصلی وبلاگ :

متاسفانه حاملی برای نشانی تحویل شما وجود ندارد.

سلام چندین جا خوندم که این مشکل راه حلش متعدد و باید  در چند مرحله از تنظیمات  درست بشه حالا شما عزیزان بگین چطوری میشه حل کرد این موضوع رو چون من خیلی گشتم و نفهمیدم چطور این مورد درست میشه . 

مشكل هميشگي فونت

جناب اقاي افخمي عزيز

1- سوال هميشگي و تقريبا دردسرساز فونت (كه چجوري فونت خاصي رو به قالب تحميل كنيم تا قالب پرستاشاپ 1.6 و 1.7 براي هميشه از اون فونت استفاده كنه )

2- محل قرارگيري فايلي كه بايد اديت بشه تا فونت رو بخونه در هر دو ورژن كجاست؟

3- از چه نوع فونتهايي بايد استفاده كنيم - توي سايت خودتون در مسير زير https://prestayar.com/themes/leo_digital/assets/fonts/psyar/Estedad-VF.woff2 شما از فونت استعداد استفاده كرديد كه داره اعداد رو هم فارسي نشون ميده در حاليكه ما از همون فونتهاي پيش فرض پرستاپلاس هم كه استفاده ميكنيم باز فونتها دقيقا بارگذاري نميشن و اعداد هم همشون انگليسي هستند

4- فرضا فونتهاي خاص خودمون رو از طريق تبديل كننده هاي اينترنتي مثل https://transfonter.org/ فونتهاي قديمي سيستم رو به فونتهاي woff و woff2 تبديل ميكنيم و در آدرس public_html/fonts كپي ميكنيم (مثال: test.woff , test.woff2 و بعد اونهارو در فايل public_html/themes/classic/assets/css/custom_rtl.css فراخواني ميكنيم با دستور

@font-face {

font-family: 'FuturaPT-Book';

src: url('../fonts/FuturaPT-Book.eot');

src: url('../fonts/FuturaPT-Book.woff2') format('woff2'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.woff') format('woff'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.ttf') format('truetype'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.svg#FuturaPT-Book') format('svg'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.eot?#iefix') format('embedded-opentype');

font-weight: normal;

font-style: normal;

}

جاي تمام اسامي فونتهارو هم عوض ميكنيم و مسير رو هم تصحيح ميكنيم ولي باز فونتمون رو نميخونه كش رو هم خالي ميكنيم و دوباره CTRL+F5 رو هم ميزنيم و باز نميخونه

مسير ديگه اي رو انتخاب ميكنيم توي فايل boomisaz.php يك بخشي هست كه داره فونتهاي خود پرستاپلاس رو بارگذاري ميكنه اونجا رو هم اديت كرديم

public function getDefaultFonts()

{

return array(

'vazir' t=> array('name'=>'وزیر','id'=>'vazir'),

'tanha' t=> array('name'=>'تنها','id'=>'tanha'),

'shabnam' t=> array('name'=>'شبنم','id'=>'shabnam'),

'samim' t=> array('name'=>'صمیم','id'=>'samim'),

'parastoo' t=> array('name'=>'پرستو','id'=>'parastoo'),

'sahel' t=> array('name'=>'ساحل','id'=>'sahel'),

'gandom' t=> array('name'=>'گندم','id'=>'gandom'),

'yekan' t=> array('name'=>'یکان','id'=>'yekan'),

'bhoma' t=> array('name'=>'هما','id'=>'bhoma'),

ttt );

}

و هما رو بهش اضافه كرديم كه اين بار در بخش BO بصورت ناقص بارگذاري شد يعني بعضي از منوها و تبها شدند فونت هما و بعضي ديگه از همون يكان استفاده ميكردند ولي بخش كاربري همونجوري يكان موندش

واقعا گيج كننده شده چرا اين همه فونت تعريف ميشه ولي نميشه استفاده كرد

و وقتي هم كه لود ميشن اعدادشون انگليسي هستند

من بيشتر فرومهاي فارسي رو گشتم و طبق روشهاشون رفتم جلو ولي درست نشد كه نشد توي فرومهاي انگليسي هم كه همش الزام استفاده از فونت گوگل رو ميكنند

يا شايدم كل مسير رو اشتباه ميريم و از اصل غلط

سوال اصلي من اينه كه كدوم فايل رو بايد براي فونت اديت كنيم كه كل محتواي پرستاشاپ اون فونت رو بخونه و الزام به خوندن اون فونت بشه و دوم اينكه چطوري و كجا كدهاي مخصوص css رو بايد استفاده كنيم آيا اين روش درسته يا غلط

public function getDefaultFonts()

{

return array(

'vazir' t=> array('name'=>'وزیر','id'=>'vazir'),

'tanha' t=> array('name'=>'تنها','id'=>'tanha'),

'shabnam' t=> array('name'=>'شبنم','id'=>'shabnam'),

'samim' t=> array('name'=>'صمیم','id'=>'samim'),

'parastoo' t=> array('name'=>'پرستو','id'=>'parastoo'),

'sahel' t=> array('name'=>'ساحل','id'=>'sahel'),

'gandom' t=> array('name'=>'گندم','id'=>'gandom'),

'yekan' t=> array('name'=>'یکان','id'=>'yekan'),

'bhoma' t=> array('name'=>'هما','id'=>'bhoma'),

ttt );

}

و اصلا الزامي به ايجاد 5 مدل فونت داريم يا نه همون دو نوع فونت woff , woff2 كفايت ميكنه؟

ممنونم

ومپ سرور

سلام.من پرستاشاپ رو رو لوکال هاست نصب کردم.ولی قسمت مدیریتش رو باز نمیکنه.خطا میده  

مبلغ تراکنش اشتباه است

امروز متوجه شدم که درگاه بانک ملی ایراد دارد و هنگام وصل شدن به درگاه بانک ملی پیغام:  مبلغ تراکنش اشتباه است

را می دهد و با دو درگاه دیگر سایتم ملت و سامان امتحان کردم و مشکلی نداشت و حتی با ماژولهای آی پرستا (یکپارچه پرداخت) و پرستافا (پرستاپی) امتحان کردم هر دو روی درگاه بانک ملی این مشکل را داشتند.

وقتی از ماژول آی پرستا میرم قبل از اینکه به بانک ملی وصل بشه پیغام خطای ( مبلغ تراکنش اشتباه است) را می دهد و به درگاه بانکی وصل نمی شه

ولی وقتی از ماژول پرستاپی استفاده می کنم به درگاه بانکی وصل میشه و مبلغ را هم از حساب برداشت می کنه ولی مجددا به حساب مشتری عودت می دهد و در سایت گزارش خطای پرداخت را می دهد.

البته این را هم اضافه کنم که پرستاشاپ فروشگاهم از 1.6.1.23 هست و از PHP5.6  استفاده می کنم

هفته پیش هم این مشکل پیش آمده بود که وقتی مشتری مراحل پرداخت را انجام می داد مجددا مبلغ به حساب مشتری عودت داده می شد و زمانی که از ماژول آی پرستا استفاده کردم حل شد ولی درگاه بانک ملی ایراد گرفت.

اگر دوستان راه حلی دارند راهنمایی کنند.

سربلند و عزتمند باشید

مشکل در نصب پرستاشاپ ۱.۷

سلام

این مشکل میدونید دلیلش چیه؟ ( مراحل نصب پرستاشاپ ۱.۷.۷ هستش )

هرچی گشتم راه حلی نبود هیچکس هم با این مشکل مواجه نشده ‌ انگار تو اینترنت ...

--------------

پرستا ۱.۶ روی هاست راحت نصب شد ولی این نمیدونم چرا اینجوریه .

هاست رو از سایت خود پرستاشاپ تهیه کردم به تنظیمات سی پنل هم دست نزدم????

حذف خط تیره از کدپستی

سلام

من از پرستاکارت استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که هنگام وارد کردن آدرس ، برای فیلد کد پستی حتما باید خط تیره هم وارد بشه.

چه جوری میتونم این خط تیره رو حذف کنم و نیازی نباشه مشتری خط تیره وارد کند؟

ممنون از راه اندازی بخش گفتگو 

نماد اعتماد الكترونيك

سلام روزبخیر 

چطور میتونم جایگاه اینماد داخل سایت رو تغییر بدم؟ 

می خوام بیاد پایین ترین قسمت فوتر ولی در قسمت displayFooter قرار می گیره

www.saharbattery.com

ایجاد گفتگو جدید

اگر سوالی دارید ، اگر چالشی در فروشگاه خود دارید ، می توانید گفتگو خود را ایجاد نمایید.

ایجاد گفتگو جدید

دوره های آموزشی

سبدخرید