بحث و گفتگو پرستاشاپ

بحث و گفتگو در مورد پرستاشاپ و فروشگاه های اینترنتی

در این بخش در مورد هر چیزی که به فروشگاه اینترنتی مرتبط هست به بحث و گفتگو می پردازیم.
پرستاشاپ ، ماژول ، ارتقا ، فروش ، بازاریابی ، سئو و ...

تغییر روش پرداخت پیش فرض پرستاشاپ 1.7

با درود، در پرستاشاپ 1.7.6.7 و ماژول پرداخت پرستاکارت 2 ، در هنگام پرداخت ، پرداخت پیش فرض بر روی "پرداخت با فیش بانکی" قرار گرفته و بعضا مشتری بدون انتخاب روش، دکمه پرداخت رو میزنه در صورتی که قصد پرداخت آنلاین داشته؛ من میخوام پرداخت پیش فرض روی پرداخت آنلاین قرار بگیره، چطور این مورد قابل انجام هست؟

یک مورد دیگه اینکه در قسمت موقعیت ها، من موقعیت ماژول پرداخت فیش رو پایین آنلاین قرار دادم، ولی باز هم تغییری نکرده و روش پرداخت فیش بالاست (در پرستاشاپ 1.6 با تغییر موقعیت، جابجا می شد) چطور این مشکل رو حل کنم؟

مشكل هميشگي فونت

جناب اقاي افخمي عزيز

1- سوال هميشگي و تقريبا دردسرساز فونت (كه چجوري فونت خاصي رو به قالب تحميل كنيم تا قالب پرستاشاپ 1.6 و 1.7 براي هميشه از اون فونت استفاده كنه )

2- محل قرارگيري فايلي كه بايد اديت بشه تا فونت رو بخونه در هر دو ورژن كجاست؟

3- از چه نوع فونتهايي بايد استفاده كنيم - توي سايت خودتون در مسير زير https://prestayar.com/themes/leo_digital/assets/fonts/psyar/Estedad-VF.woff2 شما از فونت استعداد استفاده كرديد كه داره اعداد رو هم فارسي نشون ميده در حاليكه ما از همون فونتهاي پيش فرض پرستاپلاس هم كه استفاده ميكنيم باز فونتها دقيقا بارگذاري نميشن و اعداد هم همشون انگليسي هستند

4- فرضا فونتهاي خاص خودمون رو از طريق تبديل كننده هاي اينترنتي مثل https://transfonter.org/ فونتهاي قديمي سيستم رو به فونتهاي woff و woff2 تبديل ميكنيم و در آدرس public_html/fonts كپي ميكنيم (مثال: test.woff , test.woff2 و بعد اونهارو در فايل public_html/themes/classic/assets/css/custom_rtl.css فراخواني ميكنيم با دستور

@font-face {

font-family: 'FuturaPT-Book';

src: url('../fonts/FuturaPT-Book.eot');

src: url('../fonts/FuturaPT-Book.woff2') format('woff2'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.woff') format('woff'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.ttf') format('truetype'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.svg#FuturaPT-Book') format('svg'),

url('../fonts/FuturaPT-Book.eot?#iefix') format('embedded-opentype');

font-weight: normal;

font-style: normal;

}

جاي تمام اسامي فونتهارو هم عوض ميكنيم و مسير رو هم تصحيح ميكنيم ولي باز فونتمون رو نميخونه كش رو هم خالي ميكنيم و دوباره CTRL+F5 رو هم ميزنيم و باز نميخونه

مسير ديگه اي رو انتخاب ميكنيم توي فايل boomisaz.php يك بخشي هست كه داره فونتهاي خود پرستاپلاس رو بارگذاري ميكنه اونجا رو هم اديت كرديم

public function getDefaultFonts()

{

return array(

'vazir' t=> array('name'=>'وزیر','id'=>'vazir'),

'tanha' t=> array('name'=>'تنها','id'=>'tanha'),

'shabnam' t=> array('name'=>'شبنم','id'=>'shabnam'),

'samim' t=> array('name'=>'صمیم','id'=>'samim'),

'parastoo' t=> array('name'=>'پرستو','id'=>'parastoo'),

'sahel' t=> array('name'=>'ساحل','id'=>'sahel'),

'gandom' t=> array('name'=>'گندم','id'=>'gandom'),

'yekan' t=> array('name'=>'یکان','id'=>'yekan'),

'bhoma' t=> array('name'=>'هما','id'=>'bhoma'),

ttt );

}

و هما رو بهش اضافه كرديم كه اين بار در بخش BO بصورت ناقص بارگذاري شد يعني بعضي از منوها و تبها شدند فونت هما و بعضي ديگه از همون يكان استفاده ميكردند ولي بخش كاربري همونجوري يكان موندش

واقعا گيج كننده شده چرا اين همه فونت تعريف ميشه ولي نميشه استفاده كرد

و وقتي هم كه لود ميشن اعدادشون انگليسي هستند

من بيشتر فرومهاي فارسي رو گشتم و طبق روشهاشون رفتم جلو ولي درست نشد كه نشد توي فرومهاي انگليسي هم كه همش الزام استفاده از فونت گوگل رو ميكنند

يا شايدم كل مسير رو اشتباه ميريم و از اصل غلط

سوال اصلي من اينه كه كدوم فايل رو بايد براي فونت اديت كنيم كه كل محتواي پرستاشاپ اون فونت رو بخونه و الزام به خوندن اون فونت بشه و دوم اينكه چطوري و كجا كدهاي مخصوص css رو بايد استفاده كنيم آيا اين روش درسته يا غلط

public function getDefaultFonts()

{

return array(

'vazir' t=> array('name'=>'وزیر','id'=>'vazir'),

'tanha' t=> array('name'=>'تنها','id'=>'tanha'),

'shabnam' t=> array('name'=>'شبنم','id'=>'shabnam'),

'samim' t=> array('name'=>'صمیم','id'=>'samim'),

'parastoo' t=> array('name'=>'پرستو','id'=>'parastoo'),

'sahel' t=> array('name'=>'ساحل','id'=>'sahel'),

'gandom' t=> array('name'=>'گندم','id'=>'gandom'),

'yekan' t=> array('name'=>'یکان','id'=>'yekan'),

'bhoma' t=> array('name'=>'هما','id'=>'bhoma'),

ttt );

}

و اصلا الزامي به ايجاد 5 مدل فونت داريم يا نه همون دو نوع فونت woff , woff2 كفايت ميكنه؟

ممنونم

ساختار آدرس - نمایش نام استان در آدرس

با سلام و خسته نباشید
من قبلا از دی بی اس کارت و پرستاشاپ 1.6 استفاده می کردم و در صفحه سفارش در قسمت آدرس نام استان بصورت زیر در کنار نام شهر نمایش داده می شد
اکر محمودی
بلوار بسیج، نرسیده به سه راهی بوشهر کنگان
091711111111
بوشهر - خورموج
ایران  

الان از پرستاکارت 2 و پرستاشاپ 1.7 استفاده می کنم و متوجه شدم که نام استان نمایش داده نمیشه. بصورت زیر 

اکرم محمودی
بلوار بسیج، نرسیده به سه راهی بوشهر کنگان
09171111111
خورموج
ایران  

برای اینکه نام استان هم نمایش داده بشه چکار میتونم بکنم؟ 

* نام و آدرس و شماره تماس های بالا واقعی نیستن

ايجاد تب جديد در كنار مشخصات محصول

جناب آقاي افخمي عزيز

من اين پرسش رو چنيدن جا مطرح كردم ولي جواب درستي براش نداشتند فقط سايت Mypresta.eu يك ماژول رايگان داره كه خيلي جالبه ولي باز روي قالب لئوتم مشكل داره و مربوط به قالب كلاسيك هستش

من ميخوام يك تعداد تب جديد در قسمت مشخصات مصحول وارد كنم مثل همون چيزي كه خودتون توي ماژول برچشب پيشرفته محصولات وارد كردين كه از هوك displayProductTabContent استفاده ميكنه من هر كاري كردم نشد كه نشد يعني كد تعريف كردم ولي نتونستم به اون هوك ربطش بدم ماژول غير رايگان هم براي اينكار زياد ولي هيچكدوم اونها هم جواب درستي ندادند و اعلام كردند فقط با تم كلاسيك قابل استفاده هستش

بي زحمت راهنمايي كنيد شما خودتون براي ماژول برچسب پيشرفته چجوري كد نوشتيد كه به هوك ( سازگاری با حالت تب در قالب های ۱.۶ برای هوک displayProductTabContent ) ميچسبه و دقيقا مناسب قابل لئوتم هستش

اين مورد فكر ميكنم براي خيليها مهمه كه بتونن تبهاي اضافي ايجاد كنن

ممنون ميشم

چند فروشگاهی

من از از چند فروشگاهی پرستاشاپ استفاده می کنم

اما متاسفانه برای هر وب سایت در .htaccess یک کد تکراری با دامنه متفاوت تولید شده است

می خواستم ببینم امکانش هست طوری ویرایش کنیم که کلی شود

تقریبا برای دامنه یک اینطوری تولید می شود

راهکاری که پرسیدام این هست دامنه انتخاب شده یکی شود یعنی دامنه حذف شود

از ورژن 1.7.6 پرستا استفاده می کنم

عدم دسترسی به قسمت ماژولها بخاطر آپدیت نبودن ماژول پرستاپی

سلام به دوستان.

بخاطر سازگار نبودن ماژول پرستاپی با نسخه php 7 دسترسی ما به بخش ماژولها (با ارور 500) مسدود شده .البته ورژن php را روی 5.6 هم قرار دادیم،ولی درست نشد(متن خطا در پایین گذاشتیم).حالا در این قسمت سوالم این هست که برای حل این موضوع چه راهکاری وجود داره؟

psf_prestapay.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.6 and cannot run under PHP 7.1 or later.Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0

ثبت محصول از طریق api

سلام

قصد دارم تا داده هایم را که در قالب json هستند به پرستاشاپ وارد کنم. ظاهرا پرستاشاپ فقط فرمت xml قبول میکنه

کسی در این باره چیزی میدونه و میتونه منو راهنمایی کنه ، چون من به تازگی میخوام از asp.net به پرستاشاپ و php کوچ کنم و هیچ تجربه ای با php و prestashop ندارم

لود نشدن تگ هدر و ناقص بالا آمدن صفحه اصلی وبلاگ در قالب پاندا

با درود

سایتی که من پشتیبانی می کنم با قالب پاندا 1.6 ساخته شده و مدتی هست که صفحه اصلی وبلاگش ناقص لود می شه و تگ های head و .. درش وجود نداره. چند مورد رو که متوجه شدم می تونم عرض کنم:

1- وقتی دیباگ رو روشن می کنم اروری دریافت نمی شه

2- وقتی از منو پارامترهای پیشرفته>کارایی>پاک کردن حافظه موقت رو می زنم صفحه وبلاگ برای حدود 1 تا چند ساعت به خوبی لود می شه اما بعدش دوباره شرایط به حالت اول برمی گرده

3- ماژول خاصی مربوط به کش نصب نکردم

نشانی صفحه اصلی وبلاگ: https://efarvahar.ir/mag

لینک عکس مربوط به ظاهر لود شدن صفحه اصلی وبلاگ :

حذف فیلدها آدرس

من میخوام فیلدهای اضافی آدرس رو حذف کنم. نسخه پرستاشاپم 1.7.3 هستش و از قسمت >> کشورها>> ایران میتونم فیلدهای مورد دلخواهمو قرار بدم اما بعد از حذف فیلدهایی مثل کشور، شهر، تلفن ارور میده و اجازه ادامه خرید به مشتری نمیده. کسی راه حلی داره؟

راهکاری برای حامل

سلام

دوستان چه راهی دارید برای اینکه در 1.7 برای یک محصول خاص یک حامل خاص اختصاص داده بشه بدون اینکه نیاز باشه تمام چند هزار کالای دیگه رو حامل هاش رو دستی انتخاب کنیم (بصورت پیش فرض اگرحاملی ساخته بشه برای تمام محصولات نمایش داده میشه مگه اینکه وارد صفحه محصول بشیم و به صورت دستی یک حامل رو انتخاب کنیم)

آدرس Geoip مشتري

با سلام و خسته نباشيد

چرا نميشه توي سايت maxmind ثبت نام كرد و فايل geolite2 رو براي پرستاشاپ 1.7 دانلود كرد

من خيلي سرچ كردم تنها راهش ثبت نام توي سايت كه متاسفانه به هيچ وجهي نميشه ثبت نام كرد

ممنون

مشکل با دامین ir

سلام دوستان وقت شما بخیر

فروشگاه اینترنتی من با دامنه ir هست اما به ناچار من برای تبلغیات گوگلی یک دامنه com خرید کردم

شرکت مجری به من گفته که بعد از پارک کردن دامنه com بروی دامنه ir

1. دامنه com رو بصورت noindex قرار بدید

2. تگ Canonical رو در سایت درج کنید

میخواستم ببینم این کار چطوری بایست در پرستاشاپ انجام بشه؟

مرسی ممنونم

اضافه شدن محصولات رایگان (هدیه/اشانتیون) به سبد خرید به صورت خودکار

عرض سلام و ادب،

چطور می‌تونیم سازوکاری که هنگام افزودن ورودیار به صورت خودکار باعث اضافه شدن پیام‌یار به سبد میشه رو برای محصولاتمون پیاده کنیم؟

ما هم محصولاتی داریم که به همین شکل در قالب اشانتیون یا هدیه و به رایگان همراه خرید ارسال میکنیم. 
میخوایم از هر محصولی که از سایت وارد سبد میشه یک محصول یا دو محصول خاص هم کنارش اضافه بشه. این دو محصول تقریبا ثابت هستند و نام ثابتی دارند.

پیشاپیش ممنون از وقتی که اختصاص میدین. 

خطای برنگشتن به سایت بعد از پرداخت

با سلام
بنده از ماژول درگاه پرستاپی از دو درگاه بانک ملت و سامان استفاده میکنم در طی سه روز اخیر از سوی مشتریان گزارشهای مبنی بر اینکه پول از حسابشون کسر میشه ولی به سایت بر نمیگرده و خطاههای مبنی بر اینکه تراکنش پیدا نشد میده ..
ممنون میشم بتونید تجربه خودتون رو در این مورد درمیان بگذارید و راهنمایی کنید که چطور میتونید این مشکل را بررسی کنیم

نماد اعتماد الكترونيك

سلام روزبخیر 

چطور میتونم جایگاه اینماد داخل سایت رو تغییر بدم؟ 

می خوام بیاد پایین ترین قسمت فوتر ولی در قسمت displayFooter قرار می گیره

www.saharbattery.com

سازگار کردن بخش دسترسی سریع ماژول پرستاتیکت با قالب پاندا

سلام، وقت بخیر،

بعد از نصب موفقیت‌آمیز پرستاتیکت متوجه شدیم که بخش «دسترسی سریع» پنل/داشبرد کابران:

1- تک ستونه هستش.
2- متون به درستی درون قاب‌های مربوطه قرار نگرفته و روی خطوط جداول و قاب‌ها هستند که در تصویر هم مشخصه.


چه شخصی‌سازی‌هایی باید انجام بشه؟ 

پیشاپیش ممنونم از وقت شما،
پ.ن: پرستاشاپ 1.7.6.5، قالب پاندا 2، پی اچ پی 7.1.33

قیمت های تومان و دریافت خطا

سلام قیمت های سایت رو همین امروز تومان کردیم ولی متاسفانه موقعی که از سایت وصل میشه به درگاه ارور میده و نمیگذاره متصل بشه متن ارور در زیر : Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server at www.zarinpal.com. If that address is correct, here are three other things you can try: Try again later. Check your network connection. If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

ارور 500 در برروز رسانی نقشه گوگلی با ماژول های دیگر پرستاشاپ

سلام

خسته نباشید

من زمانی که وارد ماژول نقشه گوگلی سایت میشم و تولید نقشه گوگلی رو میزنم با ارور 500 مواجه میشم که وقتی دیباگ رو روشن می کنم با این ارور روبرو میشم

حذف خط تیره از کدپستی

سلام

من از پرستاکارت استفاده می کنم مشکلی که دارم اینه که هنگام وارد کردن آدرس ، برای فیلد کد پستی حتما باید خط تیره هم وارد بشه.

چه جوری میتونم این خط تیره رو حذف کنم و نیازی نباشه مشتری خط تیره وارد کند؟

ممنون از راه اندازی بخش گفتگو 

ایجاد گفتگو جدید

اگر سوالی دارید ، اگر چالشی در فروشگاه خود دارید ، می توانید گفتگو خود را ایجاد نمایید.

ایجاد گفتگو جدید

دوره های آموزشی

سبدخرید